Despre noi

INOMET DESIGN dispune de personal calificat care își desfășoară activitatea intr-un spatiu corespunzător, cu pasiune și cu ajutorul utilajelor moderne care asigură realizarea tuturor lucrărilor, indiferent de complexitate și exigențe. Produsele și serviciile companiei sunt recunoscute pe piața construcțiilor civile și a spațiilor comerciale, raportul calitate-preț fiind un plus adus standardelor înalte la care se lucrează.

Compania INOMET DESIGN se recomandă prin experiența în execuția de uși și pereți de sticlă, cabine de duș, scări, balustrade inox, confecții metalice, calitatea materialelor utilizate care provin din Italia și personalul specializat ce dă mereu dovadă de profesionalism. Aceasta acordă o atenție majoră cerințelor clienților, oferind o gamă largă de modele de produse care aduce  un plus de stil proiectului dumneavoastră.

Pentru amenajarea modernă a birourilor şi locuinţelor dumneavoastră s-a impus că element de baza uşile şi pereţii de sticlă. Prin folosirea acestora puteți utiliza lumina naturală în încăperile în care această este redusă. Uşile din sticlă INOMET DESIGN aduc spaţiilor un plus de eleganță, stil şi funcţionalitate. Sunt moderne, durabile, uşor de manevrat, optimizează spaţiile înguste şi conferă luminozitate sporită. Astfel, firma vă oferă o varietatea de uşi foarte largă: uşi batante, uşi glisante cu acţionare manuală, uşi clare, mate, colorate şi personalizate cu diferite modele, sigle şi logo-uri.

Dintre avantajele compartimentărilor cu sticlă securizată sunt:

  • Personalizarea încăperilor într-un stil modern şi rafinat
  • Reducerea termenelor de execuţie faţă de tehnicile clasice de compartimentare a spaţiului
  • Menţinerea iluminării naturale a încăperilor.

Placarea pereţilor cu sticlă colorată reprezintă o tendință actuală, această fiind o alternativă modernă şi elegantă pentru ‘clasică’ faianţă. Pe lângă atributele decorative sunt şi cele practice, cum ar fi: rapiditatea montării, rosturi de îmbinare ce nu necesită chituire, se întreţine uşor. Gama de culori oferită de INOMET DESIGN este foarte variată. Se pot placă cu sticlă colorată băile, zonele de lucru şi blaturile din bucătării, dar şi zone de trafic intens din interiorul spaţiilor comerciale, clădirilor de birouri, hotelurilor( holuri, recepţii, baruri, restaurante, etc).

INOMET DESIGN vă oferă o gamă largă de uși și pereți de sticlă care oferă eleganță casei tale!

 

INOMET DEISGN vă pune la dispoziție cabine de duș de foarte bună calitate, confecţionate din sticlă securizată de 8 şi 10mm, sablată sau printată cu multiple modele şi tratată anticalcar. Cabinele sunt prevăzute cu accesorii de bună calitate din inox sau aluminiu anodizat tratate special pentru spaţii cu mediu umed agresiv din punct de vedere al coroziunii.

Unul din avantajele inoxului este acela ca poate fi modelat în aproape orice formă pentru a putea realiza cele mai complexe lucrări de amenajări interioare și exterioare la standarde de înaltă calitate și fac diferența în amenajarea spațiului exterior și interior. Balustradele de inox lucios sau satinat, cu inserții de lemn, cele cu sticlă securizată și multe alte combinații de materiale crează un design deosebit care se remarcă de la prima privire.

Astfel dacă doriți sa decorați într-un mod deosebit casa, puteti alege balustradele de inox cu insertii de lemn masiv, iar dacă doriți o protecție sporită și un design modern, puteți alege balustradele de inox cu sticlă securizată sau balustradele numai cu sticlă securizată și duplex laminate, cu mană curentă de inox sau lemn. Sticla poate fi clar transparentă, colorată, sablată simplu sau cu diverse modele.

Copertinele cu structură din inox sau fier forjat, placate cu sticlă securizată sau cu policarbonat, se pot imbina perfect intr-un mod clasic sau modern cu stilul de decorare al casei, grădinii sau societății dumneavoastră.

La firma INOMET DESIGN nu numai că beneficiați de produsele executate și consultanță , dar și de o echipă întreagă care acordă garanție și intervenții rapide post garanție. Oferim deasemeni si discounturi substanțiale pentru lucrări mai mari. Dorința de a oferi servicii complete și de a mulțumi fiecare client reprezintă cartea de vizită INOMET DESIGN care garantează rezultate de succes.

Dacă nu vă puteți decide care este alegerea cea mai potrivită pentru dumneavoastră, reprezentanții firmei INOMET DESIGN vă stau la dispoziție pentru consultanță și soluții care care să vă satisfacă nevoile.

Pentru a intra în legătură directă cu personalul specializat de la Inomet Design, nu ezitaţi să accesaţi site-ul companiei sa ne trimiteti o cerere pe email in acest sens sau puteţi suna la tel: 0722 737 440

Inomet Design şi-a deschis site-ul www.inometdesign.ro pentru a-şi informa personal toţi clienţii. Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare, precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat condiţiile, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu Inomet Design. Drepturi de proprietate intelectuală, drepturi de autor şi/sau drepturi asupra desenelor şi modelelor este deţinătorul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secvenţele animate sonore sau nu, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea Inomet Design.
Toate drepturile rezervate - ©2018 Inomet Design